STANOWISKO: PRAKTYKANT/KA W DZIALE KONTROLI JAKOŚCI
DZIAŁ: Kontrola Jakości
Twoje zadania:
- branie czynnego udział w kontroli wyrobów gotowych pod kątem parametrów pakowania
- ocena sensoryczna surowców i produktów gotowych
- branie czynnego udziału w kontroli wejściowej materiałów opakowaniowych i surowców
- analiza zgodności produktów finalnych ze specyfikacją
- wsparcie pracowników Działu Kontroli Jakości w codziennych obowiązkach
- zapoznanie się z zaleceniami HACCP, ISO oraz IFS w odniesieniu do produkcji herbaty
Nasze oczekiwania:
- studenci lub absolwenci kierunku Technologia żywności lub pokrewnych
- zainteresowanie poznaniem tajników produkcji herbaty
- inicjatywa i chęć uczenia się nowych rzeczy
- umiejętność współpracy w zespole
W zamian oferujemy:
- 4-6 tygodniowe praktyki płatne w okresie letnim (VII-IX)
- pracę w kompetentnym zespole i możliwość nabycia praktycznych umiejętności
- zaświadczenie o odbyciu praktyk i referencje
Jeśli jesteś zainteresowany ofertą wypełnij poniższy formularz i aplikuj